THE SMART TRICK OF خوردن خواص عناب خشک THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing

The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing

Blog Article

اما در این قسمت و در ادامه این مقاله، قصد داریم در مورد خواص بی‌نظیر عناب صحبت کنیم و آن‌ها را به طور کامل معرف نماییم.

بسیاری از خواص عناب خشک برای سرماخوردگی استفاده می‌کنند. در تحقیقات انجام شده مشخص شده که این میوه به صورت خشک و تازه می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند و در نتیجه احتمال ابتلا به انواعی از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی را بکاهد.

کسانی که داروهای مربوط به دیابت مانند انواع قرص‌ها قند خون و انسولین را مصرف می‌کنند، نباید عناب بخورند.

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

عناب به هضم غذا کمک می‌کند. میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک می‌کند. این ماده مغذی حرکات روده صاف را منظم می‌کند.

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

همان‌طور که اشاره شد عناب به دلیل دارا بودن ترکیبات غنی، به نوعی، درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌رود. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

خواص عناب تازه برای کبد چرب از خواص عناب خشك طریق مصرف صحیح آن چندین برابر می‌شود. به همین دلیل در ادامه قصد داریم در خصوص روش‌های مختلف استفاده از خواص عناب برای درمان کبد چرب صحبت کنیم.

درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و می‌تواند در خاک‌ها و زمین‌های نامساعد نیز دوام بیاورد.

زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون می‌شود که برای این افراد مضر است و می‌تواند باعث بروز عوارض بدی گردد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

یک مطالعه تجربی روی موش‌های مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکننده‌ای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موش‌هایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.

این میوه کوچک پر از کلسیم و فسفر است که سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد.

Report this page